Branchepakketten

YourSite onderscheid zich in vele branches van andere full service webdesign bureaus. Iedere website heeft zijn eigen wensen en functionaliteiten. YourSite heeft enkele branchepakketten samengesteld om u te informeren over onze ervaring, kennis en expertise op dit gebied. Bekijk ons speciale aanbod voor uw branche en ontdek waarom YourSite een stapje verder gaat voor uw website!

Delen:
Businessclub

Businessclub


YourSite hecht veel waarde aan professionele netwerken en businessclubs. Als u lid bent van een belangrijk netwerk met professionele connecties, hoort daar ook een professioneel visitekaartje bij. YourSite heeft al meerdere businessclubs succesvol op weg geholpen. Is uw vereniging klaar voor de volgende stap? Kies dan voor het businessclub pakket van YourSite.

Detailhandel

Detailhandel


Vele bedrijven zijn u voorgegaan in het kiezen voor e-commerce. YourSite biedt de detailhandel een aantrekkelijk starterspakket voor het starten van een website. Uietraard krijgt uw website een CMS en een aantrekkelijk design en zorgen wij ervoor dat u vindbaar bent. Speciaal voor dit e-commerce pakket bieden wij u ook enkele SEO oplossingen om uit te kiezen.

Evenementen

Evenementen


Bij het organiseren van een evenement is het belangrijk dat uw evenement gepromoot en goed bezocht wordt. YourSite biedt hiervoor uw allerbelangrijkste tool: een website! En niet zomaar een. YourSite biedt uw evenement een website voorzien van alle gemakken om uw evenement tot een succes te maken. Dankzij het modulaire aanbod van YourSite verloopt uw evenement vlekkeloos.

Sportvereniging

Sportvereniging


In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) biedt YourSite een aantrekkelijke pakket voor sportverenigingen. Wij begrijpen dat sportverenigingen afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers. Om dit zowel voor de club als de vrijwilligers zo aantrekkelijk en efficiënt mogelijk te maken, biedt YourSite vele mogelijkheden om tijdrovende processen efficiënter te laten verlopen.

Accountancy

Accountancy


Als onderdeel van Pro Management Software heeft YourSite alle expertise in huis om uw accountantskantoor een website te bieden die past bij de dienstverlening en uitstraling van uw kantoor. Uiteraard voorzien wij uw website van een CMS, aantrekkelijk webdesign en zorgen wij dat u online vindbaar bent.

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal