Werkwijze

Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke realisatie van uw website gaat YourSite op een effectieve en doeltreffende manier te werk. Maar ook na de oplevering van uw website kunt u op ons rekenen.

YourSite werkt aan de hand van een stappenplan:

Delen:
Fase 1

Persoonlijk gesprek

We beginnen met een persoonlijk gesprek om inzicht te krijgen in uw wensen op het gebied van ontwerp en functionaliteit.
Fase 2

Functioneel en grafisch ontwerp

In deze fase wordt het concept vertaald naar een ontwerp passende bij uw huisstijl, met daarin een navigatie en alle functionaliteiten die gewenst zijn. Voor een goed ontwerp is het cruciaal om goed na te denken over een praktische menustructuur. Deze kunnen we maken in samenspraak met u. Het resultaat van deze fase is een prachtig webdesign.
Fase 3

Technische realisatie

Is het design gereed en door u goedgekeurd? Dan gaan wij nu aan de slag met het bouwen van uw website. Het ontwerp wordt omgebouwd tot een volledig werkende site met alle functionaliteiten die daarbij horen.
Fase 4

Content

Nu is het tijd om de gloednieuwe site te vullen met content. U kunt uw webteksten zelf aanleveren ofwel aan ons uitbesteden. Wij kunnen u goed helpen met het schrijven van effectieve webteksten. Als u zelf uw teksten schrijft, kunt u de afgesproken menustructuur als leidraad gebruiken.
Fase 5

Test en evaluatie

Als laatste stap testen we uw website en evalueren deze met u alvorens de definitieve oplevering plaatsvindt.
Fase 6

YourSite Online

Gefeliciteerd. Uw website staat online en is uitstekend vindbaar voor uw bezoekers.

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal