Zoekmachine marketing

De basis van uw aanwezigheid op het internet en online marketing begint bij zoekmachine optimalisatie & -marketing. Search Engine Optimization, beter bekend als SEO, bestaat uit meer dan een SEO check, het uitvoeren van enkele tips en het doen van een paar aanpassingen aan uw website. De basis van SEO marketing ligt vooral in het investeren van tijd in uw website en online uitingen en ervoor zorgen dat u niet alleen in de zoekmachine goed gevonden wordt, maar ook elders op het web aanwezig bent.


SEO (Search Engine Optimization)

Zoals gezegd is SEO de basis van uw online marketing, maar waarom eigenlijk? Wanneer u uw website optimaliseert voor zoekmachines, hoeft dit geen geld te kosten. Het enige vereiste is het investeren van tijd en goede zorg aan uw SEO website. Een ander argument is het feit dat zoekmachines alleen de beste resultaten tonen aan hun gebruikers. Mits uw website goed vindbaar is, weet u dat uw website van goede kwaliteit is en aansluit op de wensen van uw doelgroep. Uw organische vindbaarheid is een keurmerk voor een kwalitatief goede website. Dit brengt advertentiekosten omlaag en uw rendement van adverteren omhoog. U hoeft zich bij deze vorm van marketing niet (vervelend) op te dringen aan uw klanten. Uw klanten zijn immers naar u op zoek!


SEA (Search Engine Advertising)

Eigenlijk is SEA een logische vervolgstap in uw online marketing strategie. Internet advertisement wordt aangeboden in vele verschillende vormen. SEA is in dit brede aanbod de meest effectieve manier van online advertising. Deze manier van adverteren wordt ook wel inbound marketing genoemd. Omdat u gebruik maakt van de search engine zijn gebruikers die uw uitingen tegenkomen ook daadwerkelijk op zoek naar uw producten en/of diensten. U dringt uw advertenties of aanbiedingen dus niet op zoals gebruikelijk is in de traditionele marketing. Hierbij maakt YourSite gebruik van de adverteer mogelijkheden van Google Adwords, het grootste SEA advertentieplatform in Nederland, aangevuld met professionele analyses uit Google Analytics.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal