Online advertising

Online adverteren gaat verder dan het adverteren in zoekmachines. Voor het vergroten van uw naamsbekendheid en versterken van uw merk is het mogelijk om uw advertenties te plaatsen op andere websites. Deze vorm van marketing heet display marketing.


Adverteren via een Display netwerk

Via Google Adwords worden uw display advertenties gemaakt. Google Adsense toont deze vervolgens op relevante websites in het Google display netwerk. Websites kunnen zich aansluiten bij het Display netwerk en stellen hiermee ruimte beschikbaar voor het tonen van advertenties. Google Adsense vult deze posities vervolgens met relevante advertenties die aansluiten op de content van de website waar deze op wordt getoond. Deze advertenties kunnen verschillende formaten hebben en bestaan uit een tekstadvertentie óf een banner. YourSite helpt u graag met het opzetten en beheren van een succesvolle Display campagne.


Banners voor uw display campagne

Bent u van plan te gaan adverteren in een Display netwerk? Dan is het belangrijk een pakkende advertentie te ontwikkelen. Dynamische banners vallen meer op dan statische teksten. Laat uw dynamische banners ontwikkelen door YourSite voor het maximale resultaat uit uw display campagne.


Wat u moet weten over Display advertising

Display advertising is met name interessant voor bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten. Ook voor niche-marketing is Display advertising een interessant marketing middel. Voor het vergroten van uw bezoekersaantallen of het verhogen van uw conversies is het interessanter om gebruik te maken van SEA (Searsch Engine Advertising).

Display Advertising draagt niet bij aan de organische vindbaarheid (SEO) van uw website. Houdt er rekening mee dat iedere vorm van Online advertising, volgens de regels van Google, niet kan en mag bijdragen aan uw organische vindbaarheid. Iedere vermelding op een website waar u voor betaalt, mag door de aanbieder op geen enkele wijze zoekrobots een doorgang geven richting uw website. Doen zij dit wel, kan dit negatief uitpakken voor uw website. Houdt hier rekening mee met het kiezen van een advertentie platform.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal