Copywriting

Een goede website kenmerkt zich niet alleen door het ontwerp en de functionaliteit, maar zeker ook door de inhoud en de teksten. Sterke SEO- teksten en content zorgen voor een heldere boodschap en dragen bij aan het verhogen van de vindbaarheid voor uw website. Dit doen wij door slim gebruik te maken van de juiste keywords en het verwerken van trefwoorden in uw tekst. YourSite neemt de last van het tekstschrijven graag voor u uit handen en vertalen uw boodschap in krachtige en effectieve webteksten van commerciële waarde.


SEO Copywriting & Conversie optimalisatie

De SEO Copywriters van YourSite nemen ook graag uw bestaande teksten onder handen om deze volledig te optimaliseren voor zoekmachines. Voor het schrijven van teksten rekent YourSite, in tegenstelling tot de meeste tekst schrijvers, een vast bedrag in plaats van een bedrag per woord. Het schrijven van een tekst voor uw website is een belangrijke (misschien wel dé belangrijkste) aangelegenheid. Dit proces pakken wij graag serieus aan, ongeacht het aantal woorden. Laat u niet misleiden door mooie praatjes over zoekwoord dichtheid, minimaal aantal woorden en tekstschrijvers die afrekenen per woord. Kies voor de kwaliteit en SEO-expertise van YourSite.


Social Copywriting & Mobile content

De ontwikkelingen op het gebied van online informatievoorziening gaan razendsnel. Social Media rukt steeds verder op, het gebruik van mobiele telefoons neemt toe en voor het zoeken van informatie kan men tegenwoordig niet meer zonder zoekmachines. YourSite helpt u graag met het schrijven van een passende uiting voor deze ontwikkelingen. Zo helpt YourSite met het omzetten van uw teksten in pakkende Social Media uitingen, geschikt voor het kanaal waar u gebruik van maakt. Uiteraard is hierbij ook een afstemming voor mobiele websites belangrijk. Langere teksten zijn op mobiel ingewikkelder te lezen. YourSite helpt u graag met het inrichten van deze korte en bondige teksten.


Corporate Blogging

Door het bijhouden van een blog beschikt u over een van de meest effectieve Online Marketing middelen. Dit is tevens ook de meest arbeidsintensieve vorm van Online Marketing. YourSite helpt u graag met het inbouwen, onderhouden en creëren van content voor uw blog. Hierbij kunt u denken aan het adviseren over uw blogging strategie, het bepalen van onderwerpen en het optimaliseren van uw teksten voor publicatie. Voor meer informatie over het onderhouden en inbouwen van uw blog, kunt u kijken bij Content Marketing.

Delen:

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal