Laat Google uw afbeeldingen vinden

yoursite afbeeldingen

Plaatjes zijn een mooie manier om uw website aan te kleden en aantrekkelijker te maken voor het publiek. Afbeeldingen zijn een mooie en effectieve manier om de vindbaarheid en relevantie van uw website te vergroten. Afbeeldingen zijn door Google niet te zien. Dit is logisch omdat Google alleen naar de code van een website kijkt en niet ziet wat de bezoeker ziet. Het is dus belangrijk om Google te vertellen wat er te zien is op een plaatje zodat deze opgenomen kan worden in de zoekresultaten.

Lees meer

Het schrijven van teksten

yoursite het schrijven van teksten

Voor het schrijven van teksten is er meer nodig dan alleen een tekst voor uw website. Om uw website goed te laten indexeren voor Google is het belangrijk dat uw website een structuur heeft, die goed te lezen is door Google. Deze structuur heeft Google afgeleid van verschillende onderzoeken naar het internet gebruik van mensen. Een website optimaliseren voor Google zorgt dus voor een website die beter aansluit op de wensen van uw bezoeker.

Lees meer

Ondersteuning van Joomla 2.5 eindigt op 31 december 2014

yoursite joomla migrerenHet Joomla project heeft op 11 december Joomla 2.5.28 vrijgegeven. Joomla 2.5.28 is de laatste geplande reguliere onderhoudsrelease van de Joomla 2.5 serie. De ondersteuning van Joomla 2.5 eindigt op 31 december 2014. Wat betekent dit voor u? U leest het in dit artikel.

Lees meer

Webwinkel? 8 punten die u vóór 13 juni moet hebben geregeld

yoursite-webwinkel

Met ingang van 13 juni moeten webwinkels en postorderbedrijven in de Europese Unie (EU) aan de Richtlijn Consumentenrechten voldoen. De richtlijn heeft tot doel consumenten een betere bescherming te bieden. Voor bedrijven die ook online diensten en/of goederen verkopen, betekent het dat zij hun werkwijze en bestelproces aan de richtlijn moeten aanpassen.

Lees meer

YourSite lanceert accountancywebsites.nl

accountancywebsites-fullscreen

YourSite lanceert accountancywebsites.nl Deze website heeft tot doel de intermediair kennis te laten maken met de nieuwste vormen van online communiceren met cliënten en toekomstige klanten via een moderne website. YourSite biedt accountants- en administratiekantoren 3 pakketten met diverse functionaliteiten voor een moderne, professionele accountancy website, die de profilering op het web van deze tijd laat zijn.

Lees meer

Een groter bereik met Facebook

img facebookFacebook geldt tegenwoordig steeds meer als een verlengstuk van uw website. Via Facebook deelt u informatie, producten, links en acties met relaties binnen uw netwerk en daarbuiten. De 'LIKE' functie maakt van Facebook een unieke marketing tool, waarmee u op onnavolgbare wijze uw bereik kunt vergroten. Wanneer u interessante informatie of links met uw relaties deelt, is de kans groot dat men de 'Like' functie aanklikt en het bericht naar relaties binnen zijn/haar netwerk doorstuurt. Bovendien ontvangt uw relatie een notificatie van ieder bericht dat u plaatst.

Lees meer

  • 1
  • 2

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal