Heeft mijn bedrijf een moderne website nodig?

Waarom is een moderne website interessant voor mijn onderneming? Niet alleen administratiekantoren, maar ook mkb-ers in andere sectoren, worstelen regelmatig met deze vraag. Kies je voor een website, denk er dan goed over na wat je erop plaatst en welke uitstraling de website heeft.

Lees meer

Is uw website nog vindbaar sinds 21 april 2015?

yoursite googleSinds 21 april 2015 heeft Google de algoritmes van haar zoekmachine zodanig aangepast, dat mobiel-vriendelijke websites meer kans hebben om hoger in de zoekresultaten te verschijnen dan niet mobiel-vriendelijke websites.
Met die algoritmes bepaalt Google namelijk 'het belang' van een zoekresultaat en dus de rangschikking. Is uw website op die datum nog niet mobiel-vriendelijk, dan stuurt Google minder bezoekers naar uw website door en krijgt u een lagere ranking.

Lees meer

Uitnodiging Zaken op de Rails

YourSite neemt deel aan Zaken op de Rails - een flitsend zakenevenement op woensdag 20 mei in het Museumstoomdepot in Rotterdam. U bent van harte welkom!

Tussen de historische locomotieven zullen een 45-tal bedrijven zich presenteren. Op de beursvloer verwachten we 400 bezoekers dus volop de gelegenheid om te netwerken.

Mis dit evenement niet en meldt u aan via www.zakenopderails.nl.

Lees meer

Laat Google uw afbeeldingen vinden

yoursite afbeeldingen

Plaatjes zijn een mooie manier om uw website aan te kleden en aantrekkelijker te maken voor het publiek. Afbeeldingen zijn een mooie en effectieve manier om de vindbaarheid en relevantie van uw website te vergroten. Afbeeldingen zijn door Google niet te zien. Dit is logisch omdat Google alleen naar de code van een website kijkt en niet ziet wat de bezoeker ziet. Het is dus belangrijk om Google te vertellen wat er te zien is op een plaatje zodat deze opgenomen kan worden in de zoekresultaten.

Lees meer

Het schrijven van teksten

yoursite het schrijven van teksten

Voor het schrijven van teksten is er meer nodig dan alleen een tekst voor uw website. Om uw website goed te laten indexeren voor Google is het belangrijk dat uw website een structuur heeft, die goed te lezen is door Google. Deze structuur heeft Google afgeleid van verschillende onderzoeken naar het internet gebruik van mensen. Een website optimaliseren voor Google zorgt dus voor een website die beter aansluit op de wensen van uw bezoeker.

Lees meer

Ondersteuning van Joomla 2.5 eindigt op 31 december 2014

yoursite joomla migrerenHet Joomla project heeft op 11 december Joomla 2.5.28 vrijgegeven. Joomla 2.5.28 is de laatste geplande reguliere onderhoudsrelease van de Joomla 2.5 serie. De ondersteuning van Joomla 2.5 eindigt op 31 december 2014. Wat betekent dit voor u? U leest het in dit artikel.

Lees meer

Ontvang gratis tips voor een optimale webstrategie

Volg ons

 

Klantenportaal